Päivitystä pitkästä aikaa

Riihellä projektit ovat edenneet vaihtelevalla nopeudella mutta ainakin toistaiseksi suunta on ollut eteenpäin. Tässä tuoreempaa kuvamateriaalia.

Tein riihen metsään pienen laavun. Laavulla tuskin tulee yövyttyä, joten pienikin laavu riittää. Katon tein vanhoista kattopelleistä. Ensi kesänä pitää hankkia laavulle hiekkakuorma. Seinät tein lankusta köyhän miehen salvoksilla, tapituksen virkaa hoitaa kierretangot.

Saunalle hankittiin kakkoslaatuinen kylpytynnyrin allas sekä tori.fi: stä puhkipoltettu kamina. Kamina piti rälläköidä auki ja hitsauttaa sisuskaluja hieman uusiksi. Palju tuli kaikkineen maksamaan n 900e.

Palju upotettiin saunan terassiin. Kaiteet ja maalaus odottaa ensi kesää.

Välitöinä olen askarrellut mm. puulaatikon sekä kattovalaisimen roikkalampusta ja sinkkivadista.

Hyyssikin on paneloitu sisältä ja varasto melkein levytetty.

Pihan ja pellon väliin tein portin jonka sivuille istutin humalaa. Haaveena olisi että humala kiertäisi koko portin. Sitä ennen portti pitää maalata. Rakennelma on siksi niin korkea, että talvellakin sopii hyvin kulkemaan moottorikelkalla. Rimoituksia pitänee vielä lisätä.