Projekti etenee

Hiekkaa oli ekalla kerralla liian vähän, joten sitä piti ajaa lisää. Uudet hiekat piti tasata joten ei muuta kuin lapio kauniiseen? käteen. Tasattu hiekka lätkättiin ja anturamuotit asetettiin suoraan. Ristimitta heitti 5mm mutta ehkä se kesämökissä riittää ;)

 

hiekkakakku3

Raudoitushommia tiedossa.

 

Riihi pitää vielä tyhjentää täysin, parvi on purettu ja 30% tavaroista viety pois.

sisatila1

sisatila2

Ensimmäisenä purettiin parvi, jotta sisällä sopii liikkumaan. Parvelta löytyi mm. bensatankki, mattopuut, auton istuin, puskuri, jonkin eläimen pesä, puuvati ja valtavasti pölyä :) Hirret näyttivät olevan katonrajastakin hyvässä kunnossa. Tämä on tietysti hyvä, koska sisäpinta kesämökistä jää alkup. hirrelle. Ulkovuori eristetään ja paneloidaan.

 

alin_hirsi

Alimmat hirret ovat olleet maata vasten, joten ne otetaan pois. Seiniin tehtiin vastakkaisille puolille kolot joista rakennusta myöhemmin tunkataan. Koloihin tulee myös pitkät tukit läpi riihen, joista sitten nosturilla kettinkien kanssa nostetaan mökki uudelle paikalle. Hirret näyttivät olevan hyväkuntoisia sisältä.